Team Spor

29. april 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

Lørdag deltok vi Sentrumsløpet i Oslo. Teamet var ikledd Spor-grønne drakter og gjennomførte med stor entusiasme. Vi ser fram til neste løp!


Bergerløkka i Budstikka

28. mars 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

I byggetrinn 1 i prosjektet vårt på Billingstad i Asker for JM Norge finner vi 8 boliger sammen med en kommunal base for unge voksne med funksjonsnedsettelser med behov for oppfølgingstjenester. Husbanken hjelper med investeringstilskudd som gjør kjøpet rimeligere og leilighetene er tilpasset deres krav. Leilighetene har 1 soverom og er mellom 48 og 62 m 2 BRA.Yes, we are in.

14. mars 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

I år tar vi i Spor Arkitekter et veldig bevisst valg og dropper studietur til utlandet. Inspirert av Oslo Miljøhovedstaden 2019, FNs 17 bærekraftsmål og ikke minst Greta Thunbergs skolestreik for klima har vi bestemt oss for å bli i Oslo i år å delta på Urban Future Global Conference UFGC19.

Vi mener at det er viktig å øke vår egen miljøbevissthet og sørge for at vi som Miljøfyrtårnbedrift tilegner oss mest mulig kunnskap om miljøtiltak som vi kan være med på å fremme, både som privatpersoner og gjennom vårt virke som arkitekter og byplanleggere.

UFGC19 gir oss en unik mulighet til å bli inspirert og lære mer om bærekraft. Dette er verdens største møteplass for såkalte CityChangers, folk som ønsker å gjøre byene sine mer miljøvennlige. Og vi trenger ikke å ta fly for å være med, men kan gå, sykle eller ta kollektivt. Vi gleder oss!


Befaring av Fossumjordet

14. februar 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

I forbindelse med det nyoppstartede prosjektet Sørumsvingen var vi på befaring av Fossumjordet. Det var en strålende vinterdag med både sol og snø: slike dager er en gave til arkitektens inspirasjon.
Rosenholm tar form

12. februar 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

Her bygges det i alt 120 boliger, fordelt på 8 blokker. De første boligene vil stå klare til innflytting i midten av mars 2019. I løpet av sommeren vil hele området stå ferdig.

Bildene viser status en fin vinterdag i begynnelsen av februar!


byggeplass + miljø = fremtiden

04. februar 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

Det var god stemning på Åpen dag på byggeplassen lørdag, og mange trosset vinterværet og fikk mulighet til å kjøre opp i høyden med mobilkran. Det var også mange som fikk prøve den elektriske gravemaskinen - i hvert fall førersetet. Takk til Veidekke for et fint opplegg!Sørumsvingen - Felt BBB1

29. januar 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

Vi er i gang med et nytt prosjekt for Bonum Utvikling i Sørumsand. På ferdig regulert tomt skal det oppføres ca.130 boliger. Her benytter vi moduler, noe Spor har erfaring med fra flere andre prosjekter.


Bjørvikakonferansen 2019

25. januar 2019

Linkedin      Facebook      Twitter

I påvente av oppstarten til vårt boligprosjekt på Bjørvika, felt B-9, følger vi spent med utviklingen på området rundt. Spor deltok på Bjørvikakonferansen 2019 med tema «Det skulle bare mangle» som i anledning at Oslo er Europas miljøhovedstad handlet om miljø og bærekraftig byutvikling.
Vi gleder oss til å komme i gang med detaljprosjekteringen mot slutten av dette året. Økende miljøbevissthet og den grønne bølgen som skyller over byutviklingen vil gjøre arbeidet utfordrende og spennende.